Afdrukken

LIED VAN DE WEEK: Rococo-thema

Het is al gauw Prinsjesdag. In Zing Honderduit staat een bijpassend lied dat klinkt 18e eeuws in de stijl van Mozart. Ook de tekst verwijst naar die tijd, behalve het laatste couplet. Daarin worden de politieke partijen van nu genoemd. De titel van het liedje is: Rococo-thema. Dat thema is de melodie uit de Symfonie Concertante van W.A.Mozart. Je kunt het zingen met de groepen 7 en 8. Een uitgebreide muziekles vind je in de Prowise Presentatie, inclusief soundmix (karaoke) en lestips. Klik op de afbeelding om de Prowise Presentatie te kunnen openen. De muzieknotatie staat in Zing Honderduit. In deze liedbundel vind je 100 leuke liedjes voor alle groepen.

Rococo-thema 

Downloaden Naam Afspelen Grootte Duur
download Rococo-thema
3.5 MB 3:02 min

 

zinghonderduit

Onder de titel ZING HONDERDUIT is er een gloednieuwe liedbundel verschenen. Daarin staan 100 prachtige songs voor kinderen, leerkrachten van de basisschool en voor pabodocenten/studenten.

Met toppers van tv-series en hits van bekende Nederlandse artiesten heb ik een bundel samengesteld. Een paar titels: Opzij opzij, Spoken bestaan niet, Mijn opa, Samsonrock, De zusters Karamazov.

De canons en verrassende liedmixen zijn geschikt om lekker meerstemmig te zingen met je (pabo)koor.

Bij elk lied verschijnt op deze site een digitale les in de vorm van een Prowise Presentatie, waarin o.a. de instrumentale versies van de liedjes (Karaokes) komen te staan. 

De bundel kost € 25,--, excl. porto.

 

 

 

 

Belangstelling?

Wil je de bundel ZING HONDERDUIT bestellen, vul dan hieronder je gegevens in en het boek met de factuur wordt je toegestuurd.

Naam*
Straatnaam en nummer*
Postcode en woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Aantal exemplaren*

Zing honderduit, liedindex:

 

Echoput en Griekse les

De correcte muzieknotatie van lied 2 (Echoput op pagina 12) en lied 30 (Griekse les op pagina 59) kun je downloaden:

* Echoput: Klik daarvoor hier.

* Griekse les: Klik daarvoor hier.