Afdrukken

                                                                                                                                                             

Zing Honderduit is in de aanbieding. Je krijgt nu 2 bundels voor de prijs van één. Een mooie gelegenheid om met je groep te genieten van de liedjes van Herman van Veen, Bassie & Adriaan, Samson & Gert, Eli Asser en nog veel meer. Verder vind je in Zing Honderduit mixen van canons en liedthema's, waarmee je meerstemmig kunt zingen met begeleidingen van o.a. boomwhackers. Bij elk lied staat op deze site een karaoke en de muziekles kun je op het digibord uitvoeren met Prowise Presentaties. Zing Honderduit deel 2 is een gratis online-liedbundel. Alle liedjes, karaokes en Prowise Presentaties kun je downloaden. Klik daarvoor hier.

Bij het bestellen van 1 liedbundel Zing Honderduit krijg je er nu 2 exemplaren.

Dus 2 voor de prijs van 1:  € 14,95 (+ € 5,-- porto).

Om te bestellen kun je onderstaand bestelformulier invullen:

Naam*
Straatnaam en nummer*
Postcode en woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Aantal exemplaren*

 

Liedje van de week nummer 1: Ay ay Caramba! 

Uit Zing Honderduit deel 1 ( in de aanbieding: 2 voor de prijs van 1) en uit Zing Honderduit deel 2 (gratis te downloaden) kies ik liedjes met het thema Mexico. We zijn hier in Assen helemaal into Viva la Frida. Zo heet de tentoonstelling in het Drents Museum over Frida Kahlo. Koningin Maxima opende de tentoonstelling en Joris Linssen speelde met zijn band het nummer Ay ay Caramba. Misschien pittig voor de basisschool, maar de bovenbouw zou je er warm voor kunnen krijgen. Sowieso is het land Mexico de moeite waard om te bezoeken. Muzikaal en aardrijkskundig. Over overstijgend onderwijs gesproken! Ay ay caramba is de tune van de band van Joris Linssen, de Vulkaan-mix is één van de vele mixen uit Zing Honderduit en gaat over de Popocatépetl, de vulkaan in Mexico. Met deze mix kun je meerstemmig zingen en spelen, bijvoorbeeld op boomwhackers en staafspelen.

Klik hier voor de digitale les, de Prowise Presentatie

Downloaden Naam Afspelen Grootte Duur
download Ay ay caramba
3.9 MB 2:25 min

Liedje van de week nummer 2:  Vulkaan-mix (inclusief de Popocatépetl-vulkaan)

De Vulkaan-mix is een mix van 3 canons. Je kunt elke canon ook apart zingen en begeleiden met een Boomwhackerpartij. 

Klik hier voor de Prowise Presentatie (wordt nog aan gewerkt)

Downloaden Naam Afspelen Grootte Duur
download Popocatepetl
0.9 MB 1:01 min

Zing Honderduit

Zing Honderduit deel 2

zinghonderduit

 

 

 

 

 

 

ZING HONDERDUIT is een liedbundel met 100 heerlijke liedjes voor kinderen, zoals: De SamsonrockOpzijGriekse lesMijn opa, De troika, Max de hond en veel canons en meerstemmige mixenInclusief muzieknotatie (met akkoorden), karaoke, Prowise Presentatie en lesideeën. Hieronder vind je de index. Voor de karaokes moet je  hier  klikken. De digitale Prowise Presentaties vind je hier.

Zing Honderduit kost maar € 14,95 (+ € 5,-- porto). Je kunt de bundel bestellen door onderstaande gegevens in te vullen.

 

 

 

 

ZING HONDERDUIT deel 2 is een e-book. Alles staat online en elk lied is per stuk gratis te downloaden. Ook in deze bundel vind je 100 prachtige liedjes voor kinderen. Bijvoorbeeld: We gaan naar de maanDe korte-mouwen-bluesSwiebertjePipo de clownHallo wereld en veel meerstemmig liedmateriaal. Elk liedje staat op een aparte pagina. De muzieknotatie, de liedtekst, de karaoke en de Prowise Presentatie kun je gratis downloaden. Je vindt de index en de downloads van Zing Honderduit deel 2 hier.

 

 

 

                                                                

Naam*
Straatnaam en nummer*
Postcode en woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Aantal exemplaren*

Zing honderduit, liedindex: